Σκυλάνθρωποι
Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» (Δημ. Μοσχόπουλου) είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία επεξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.
Περισσότερα...
 
Steven P. Jobs
 
Ο συν-ιδρυτής της Apple και ο άνθρωπος που την τελευταία δεκαετία κατάφερε να την κάνει την πολυτιμότερη εταιρεία στον πλανήτη, έφυγε ήσυχα από την ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως τις τελευταίες ημέρες ήταν η οικογένειά του.
Περισσότερα...
 
Η Ελλάδα του 1903 με 1920
Ο Φιλέλληνας Ελβετός Fred Boissonnas είναι ο πρώτος ξένος φωτογράφος που  περιηγήθηκε τόσο πολύ στον ελληνικό χώρο, από το 1903 και για περίπου  τρεις δεκαετίες αργότερα. Ταξίδεψε από την Πελοπόννησο ως την Κρήτη και  τον Όλυμπο και από την Ιθάκη ως το Άγιο Όρος.
Περισσότερα...
 
12 τρόποι να σώσουμε το κλίμα


1. Κλείνουμε την τηλεόραση, το στερεοφωνικό, και γενικά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές από τον κεντρικό διακόπτη (δεν τις αφήνουμε σε κατάσταση stand by). Αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε ετήσια εξοικονόμηση περίπου 30 € από τους λογαριασμούς του ρεύματος και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 300 κιλά.

Περισσότερα...
 
Athens Eye Hospital
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 4
hondos-new-banner