Φασματικό 3D OCT
Στον εξοπλισμό του ιατρείου μου από τον Οκτώβριο του 2007 προστέθηκε ένα από τα κορυφαία διαγνωστικά – απεικονιστικά συστήματα ελέγχου του προσθίου και του οπισθίου τμήματος του ματιού: ο Φασματικός Τομογράφος Οπτικής Συνοχής Copernicus (Spectral OCT)
 
Ο τρισδιάστατος (3D) φασματικός τομογράφος οπτικής συνοχής, Copernicus, παραμένει πρώτος στην προτίμηση των ιατρών, που αναζητούν τη λεπτομερέστερη τομογραφική απεικόνιση!

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Copernicus είναι:
  • Αξονική ανάλυση τομής 5,6μm.
  • Δυνατότητα εκτέλεσης μέγιστου αριθμού A-Scan ανά B-Scan: 10.500, ταχύτητα  εξέτασης: περισσότερα από 25.000 A-Scans ανά δευτερόλεπτο και δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης της εξέτασης.
  • Έγχρωμη ζωντανή τομογραφία υψηλής ανάλυσης απ’ όπου υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της ύπαρξης παθολογιών πριν ληφθεί η εξέταση, υψηλής πιστότητας τρισδιάστατες απεικονίσεις (3D visualization), χάρτες με αναλύσεις για αμφιβληστροειδή, στιβάδα νευρικών ινών, μελάχρουν επιθήλιο και συγκρίσεις με το φυσιολογικό.
  • Ποσοτική ανάλυση του οπτικού νεύρου (Optical Nerve Head Analysis module).
  • Λειτουργία του Auto-RetinaTracking, το οποίο επιταχύνει την διαδικασία εξέτασης αφού κάνει αυτόματη εστίαση και ευθυγράμμιση του οριζόντιου και κάθετου σαρωτή.
  • Βελτιωμένο εργαλείο αναγνώρισης και επεξεργασίας των διαφόρων τμημάτων του αμφιβληστροειδούς (Retinasegmentation).
  • Εκτεταμένη τρισδιάστατη απεικόνιση (3D) του αμφιβληστροειδή ή / και των στρωμάτων του.

Η νέα έκδοση λογισμικού του SOCT Copernicus, μας προσφέρει αυτές τις δυνατότητες με menu εύχρηστης διαχείρισης των skins για το περιβάλλον λειτουργίας καθώς επίσης και γρήγορο Print Manager για την διαμόρφωση των εκτυπώσεων σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας!
 
hondos-new-banner