Χόντος Νικόλαος
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

 

Οι συνεχείς εξελίξεις στην Οφθαλμολογία αλλά και η ανάγκη για πληρέστερη και άμεση επικοινωνία, μας ενέπνευσαν στην δημιουργία αυτού του ιστοχώρου.

Η Φιλοσοφία μας...
Πρόληψη - Διάγνωση -
Θεραπεία - Εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενούς.

Ο Σκοπός μας...
Ασθενείς με αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.
Ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης διαπροσωπικής σχέσης με τους ασθενείς μας.
Χρήση άρτιου εξοπλισμού με διαρκή ανανέωσή του.
Στελέχωση από επιστημονικό και παραϊατρικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης.

Η ιστοσελίδα μας...
Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορέσετε να βρείτε πληροφορίες για τα τμήματα που λειτουργούν - εξετάσεις που πραγματοποιούνται, χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε θέματα υγείας, πληροφορίες για τον εξοπλισμό μας. Η ιστοσελίδα ανανεώνεται συνεχώς με νέα άρθρα, γι'αυτό θα είναι αναγκαίο να κάνετε χρήση των περιεχομένων ή της μηχανής αναζήτησης πληκτρολογόντας μία λέξη στο αντίστοιχο πεδίο.

Καλή περιήγηση!

 
Σύντομο ιστορικό...

Το ιατρείο ξεκίνησε την 1η Μαρτίου του 1995 αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής μου στο “The University of Texas Southwestern Medical School” και στην "Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Αθηνών" απο όπου απέκτησα τον τίτλο ειδικότητας. Από το 1993 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1995 ήμουν εκπαιδευτής φοιτητών Ιατρικής του 5ου έτους. Από τον Μάρτιο του 1995 μέχρι τον Ιούνιο του 2000 συμμετείχα στο πρόγραμμα εκπαίδευσης φοιτητών Ιατρικής σαν συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Κλινικής σε θέματα παιδοφθαλμολογίας  -  στραβισμού και ιατρών ειδικευομένων στην Οφθαλμολογία, σε συνεργασία με την Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία. Διατηρώντας τους επιστημονικούς μου δεσμούς στις ΗΠΑ, συμμετέχω κάθε έτος στις εργασίες της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας της οποίας είμαι διεθνές μέλος.
Πολύ ταπεινά θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους καθηγητές μου στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική, ιδιαίτερα στούς
Γ. Θεοδοσιάδη, Ε. Ηλιάκη, Ε. Χειμωνίδου, Δ. Ανδρεάνο, Ι. Βέργαδο, Σ. Κοκολάκη, Γ. Γεωργόπουλο, Ν. Τσόπελα, Α. Δαμανάκι, Ι. Λαδά και Δ. Χατζούλη για την γνώση που μου προσέφεραν, τις ευκαιρίες που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. 

Χόντος Θ. Νικόλαος

 
hondos-new-banner